Vítejte v internetovém obchodě Krasotinka.cz

Vyrábíme krásné autorské dřevěné tvary z  topolové překližky o tloušťce 3mm pomocí laserové technologie.

Překližkové výřezy jsou vhodné ke kreativní činnosti -  kreslení a malování - lepení - natírání a sprejování -  podklad reliéfní struktury - otisky - odrátkování a korálkování - technika decoupage - razítkování. Mohou být  zábavné při tvoření s dětmi a uplatňují se především k  dekoraci - ozdoba - okenní závěs - visačka - jmenovka - medaile - svatební pozornost a k dekorování rozličných předmětů - fotorámečky - součást květinové dekorace - doplněk textilního i háčkovaného  výrobku.

Naše výřezy z překližky mají mnoho druhových variant, dají se snadno tvarově i velikostně kombinovat  mezi sebou. Detaily, zdobení našich  tvarů, řešíme u většiny výrobků proříznutím materiálu a finální tvar je oboustranně efektní. Současně  také některé z našich překližkových výřezů gravírujeme - tzn. tvoříme detaily pouze na povrchu materiálu.

Pracujeme na tom, aby se naše nabídka rozšiřovala.

Doručení zdarma Spokojení zákazníci Facebook Bonusy
Nákup nad 2000 Kč Vám doručíme zdarma! Více o způsobech dopravy v dodacích podmínkách. Mnoho zákazníků je s našimi výrobky a službami spokojeno. Přidejte se k nim. Staňte se našimi fanoušky na Facebooku a buďte informováni o všech novinkách. Odkažte na internetu na tyto stránky a napište nám.
My Vám připíšeme 50 bonusových bodů na Váš registrovaný účet.

 

Poslední přidané
Preclík
8 Kč
Beránek
13 Kč
Ovečka
11 Kč

krasotinka.cz - dřevěné výřezy pro dekorace a tvoření

Krasotinka.cz © 2024